Uitstapjes

Jaarlijks zijn er bijzondere uitstapjes voor kinderen met een chronische ziekte en als je langdurig in behandeling bent in het Emma Kinderziekenhuis. Zo ontmoet je kinderen die hetzelfde als jij meemaken. Alle activiteiten zijn gratis. Als je wilt deelnemen aan een activiteit, meld je dan aan via het inschrijfformulier of e‐mailadres dat bij de activiteit staat. Overleg even met je vader of moeder of je mee mag doen.

Madame Tussauds

Een magisch evenement voor alle kinderen van het Emma op zondagochtend 26 januari 2020. Dan ben je samen met je familie van harte welkom in Madame Tussauds Amsterdam.

Madame Tussauds Amsterdam

Zondagochtend 26 januari 2020 is er van 9.00 - 11.00 uur een feestelijke ontvangst voor kinderen van het Emma en hun familie in Madame Tussauds.

Het museum is speciaal hiervoor geopend met extra activiteiten om deze ochtend nog fijner te maken! Het vervoer wordt geregeld met een bus vanuit het AMC. Vol = vol!

Ouders kunnen zich aanmelden door een mail te sturen aan: j.c.konings@amsterdamumc.nl

Programma:

9.00 uur vertrek vanuit het AMC 
9.30 uur ontvangst bij Madame Tussauds 
9.30 tot 11.00 uur bezoek aan de attractie op eigen gelegenheid 
Rond 11.00 uur vertrek naar AMC

Let op, er is zeer beperkte capaciteit voor kinderen in een rolstoel en er is geen mogelijkheid om met een elektrische rolstoel naar binnen te gaan.

Merlin’s WonderWens is een liefdadigheidsinstelling, die kinderen iets extra’s wil bieden.

tags Uitstapjes
Golf Fun Clinics

De Golf Fun Clinics 2018 van de Robert Kalkman Foundation zijn begonnen. Op verschillende locaties en dagen. Voor kinderen en jongeren van het Emma Kinderziekenhuis AMC. Je mag ook een broer, zus, vriend of vriendin meenemen. Deze Happy Golf Day is geheel gratis. Info www.robertkalkmanfoundation.com

Golf Fun Clinics

Wil je altijd al leren golfen? Kom dan naar de golfclinics van de Robert Kalkman Foundation. Voor kinderen en jongeren van het Emma Kinderziekenhuis. Je mag ook een broer, zus, vriend of vriendin meenemen. Deze Happy Golf Day is geheel gratis!

Bekijk hier de locaties en data.

Klik hier voor het inschrijfformulier.

tags Uitstapjes, Nieuws

© 2016 Alle rechten zijn voorbehouden aan het Emma Kinderziekenhuis AMC.

Top

Laatst aangepast op