Uitstapjes

Jaarlijks zijn er bijzondere uitstapjes voor kinderen met een chronische ziekte en als je langdurig in behandeling bent in het Emma Kinderziekenhuis. Zo ontmoet je kinderen die hetzelfde als jij meemaken. Alle activiteiten zijn gratis. Als je wilt deelnemen aan een activiteit, meld je dan aan via het inschrijfformulier of e‐mailadres dat bij de activiteit staat. Overleg even met je vader of moeder of je mee mag doen.

Golf Fun Clinics

De Golf Fun Clinics 2020 van de Robert Kalkman Foundation gaan van start. Op verschillende locaties en dagen. Voor kinderen en jongeren van het Emma Kinderziekenhuis AMC. Je mag ook een broer, zus, vriend of vriendin meenemen. Deze Happy Golf Day is geheel gratis. Info www.robertkalkmanfoundation.com

Golf Fun Clinics 2020

Wil je altijd al leren golfen? Kom dan naar de golfclinics van de Robert Kalkman Foundation. Voor kinderen en jongeren van het Emma Kinderziekenhuis. Je mag ook een broer, zus, vriend of vriendin meenemen. De Happy Golf Days zijn geheel gratis! Er zijn verschillende dagen en locaties; bekijk de brochure op:

www.robertkalkmanfoundation.com

Meld je aan via een mail naar alexandra@robertkalkmanfoundation.com 

tags Uitstapjes, Nieuws

© 2016 Alle rechten zijn voorbehouden aan het Emma Kinderziekenhuis AMC.

Top

Laatst aangepast op