Uitstapjes

Jaarlijks zijn er bijzondere uitstapjes voor kinderen met een chronische ziekte en als je langdurig in behandeling bent in het Emma Kinderziekenhuis. Zo ontmoet je kinderen die hetzelfde als jij meemaken. Alle activiteiten zijn gratis. Als je wilt deelnemen aan een activiteit, meld je dan aan via het inschrijfformulier of e‐mailadres dat bij de activiteit staat. Overleg even met je vader of moeder of je mee mag doen.

Vet cool man porschedag

Dit jaar is er weer een Porschedag op zaterdag 17 juni 2023 voor kinderen met een chronische aandoening. Die ochtend worden de kinderen op locatie AMC opgehaald door een heuse porsche voor een feestelijke dag in Lelystad, samen met hun gezin. De inschrijving is begonnen.


Vet Cool Man!

Dit jaar is de Porschedag van Stichting Geluk en Vrijheid op

Zaterdag 17 JUNI 2023

's Ochtends word je op locatie AMC opgehaald door een heuse porsche en rijd je naar het RDW testcentrum in Lelystad. Daar is een feestterein en kun je samen met je ouders en broers/zussen een dag genieten, gratis!

Patiënten/ouders, om je te schrijven klik op: Inschrijven gezinnen | Vet Cool Man (wachtwoord = porsche23).

Informatie vinden jullie op Algemene informatie | Vet Cool Man

tags Uitstapjes, Nieuws
Kinderbeestfeest

Het KinderBeestFeest is op vrijdagavond 2 juni 2023! Dan is het weer feest in ARTIS Amsterdam. Speciaal voor (chronisch) zieke kinderen en hun ouders, broertjes en zusjes gaan de deuren van de dierentuin die avond open.

KinderBeestFeest

Het is het weer feest in ARTIS Amsterdam op

vrijdag 2 JUNI 2023 van 17.30 - 21.30 uur

Speciaal voor ernstig (chronisch) zieke kinderen en hun ouders, broertjes en zusjes gaan de deuren van de dierentuin die avond open.

De aanmelding loopt uitsluitend via de artsen, verpleegkundigen en pedagogisch medewerkers van het Emma. Zij kunnen slechts een beperkt aantal kaarten uitdelen.

tags Uitstapjes, Nieuws

© 2016 Alle rechten zijn voorbehouden aan het Emma Kinderziekenhuis AMC.

Top

Laatst aangepast op