Uitstapjes

Jaarlijks zijn er bijzondere uitstapjes voor kinderen met een chronische ziekte en als je langdurig in behandeling bent in het Emma Kinderziekenhuis. Zo ontmoet je kinderen die hetzelfde als jij meemaken. Alle activiteiten zijn gratis. Als je wilt deelnemen aan een activiteit, meld je dan aan via het inschrijfformulier of e‐mailadres dat bij de activiteit staat. Overleg even met je vader of moeder of je mee mag doen.

Voor één dag piloot zijn

Stichting Hoogvliegers organiseert op zaterdag 10 september 2022 op Lelystad Airport een dag voor kinderen van het Emma Kinderziekenhuis (van 6 t/m 17 jaar) om piloot te zijn in een sportvliegtuig.


Voor één dag piloot zijn

Kinderen van het Emma Kinderziekenhuis (van 6 t/m 17 jaar) kunnen voor één dag piloot zijn in een sportvliegtuig op Lelystad Airport.

zaterdag 10 september 2022

Er is ook een ambulancevliegtuig voor kinderen in een rolstoel, waarin een brancard is met een speciaal luchtdrukkussen.

Informatie: zie de folder van Stichting Grote Hoogvliegers en de pincode voor aanmelding.

tags Uitstapjes, Nieuws
Vet cool man porschedag

Dit jaar is er weer een Porschedag op zaterdag 18 juni 2022 voor kinderen met een chronische aandoening. Die ochtend worden de kinderen op locatie AMC opgehaald door een heuse porsche voor een feestelijke dag in Lelystad, samen met hun gezin. De inschrijving is begonnen.


Vet Cool Man!

Dit jaar is de Porschedag van stichting Geluk en Vrijheid op

zaterdag 18 juni 2022

's Ochtends word je op locatie AMC opgehaald door een heuse porsche en rijd je naar het testcentrum in Lelystad. Daar is een feestterein en kun je samen met je ouders en broers/zussen een dag genieten!

De inschrijving is helaas al gesloten. Informatie: vetcoolman.nl

tags Uitstapjes, Nieuws
Golf Fun Clinics

De Golf Fun Clinics 2022 van de Robert Kalkman Foundation gaan in april weer van start. Op verschillende locaties en dagen. Voor kinderen en jongeren van het Emma Kinderziekenhuis AMC. Je mag ook een broer, zus, vriend of vriendin meenemen. Deze Happy Golf Day is geheel gratis. Info www.robertkalkmanfoundation.com

Golf Fun Clinics 2022

Wil je altijd al leren golfen? Kom dan naar de golfclinics van de Robert Kalkman Foundation. Voor kinderen en jongeren van het Emma Kinderziekenhuis. Je mag ook een broer, zus, vriend of vriendin meenemen. De Happy Golf Days zijn geheel gratis! In april en mei zijn er verschillende dagen en locaties.

Lees meer hierover en klik op: informatie.

Doe je mee? Vul met je ouders dit inschrijfformulier in.

Tot ziens!

tags Uitstapjes, Nieuws
Kinderbeestfeest

Het KinderBeestFeest is op 10 juni 2022! Dan is het weer feest in Artis. Speciaal voor (chronisch) zieke kinderen en hun ouders, broertjes en zusjes gaan de deuren van de dierentuin die avond open.

KinderBeestFeest

Het is het weer feest in Artis op

vrijdagavond 10 juni 2022

Speciaal voor ernstig (chronisch) zieke kinderen en hun ouders, broertjes en zusjes gaan de deuren van de dierentuin die avond open.

De aanmelding loopt uitsluitend via de artsen, verpleegkundigen en pedagogisch medewerkers van het Emma. Zij kunnen slechts een beperkt aantal kaarten uitdelen.

tags Uitstapjes, Nieuws

© 2016 Alle rechten zijn voorbehouden aan het Emma Kinderziekenhuis AMC.

Top

Laatst aangepast op