Uitstapjes

Jaarlijks zijn er bijzondere uitstapjes voor kinderen met een chronische ziekte en als je langdurig in behandeling bent in het Emma Kinderziekenhuis. Zo ontmoet je kinderen die hetzelfde als jij meemaken. Alle activiteiten zijn gratis. Als je wilt deelnemen aan een activiteit, meld je dan aan via het inschrijfformulier of e‐mailadres dat bij de activiteit staat. Overleg even met je vader of moeder of je mee mag doen.

Gratis Golf clinics

Meld je nu aan voor de gratis Golfclinics van de Robert Kalkman Foundation. Voor kinderen van het Emma Kinderziekenhuis Amsterdam UMC, samen met en het gezin.

Golf Fun Clinics

Heb jij je al ingeschreven voor de golfclinics van de Robert Kalkman Foundation? Er zijn verschillende locaties en dagen in de maand MEI.
Een golfdag met hapjes, drankjes, mooie prijzen en give-aways.

Informatie, data en programma

Voor kinderen en jongeren van het Emma Kinderziekenhuis. Je mag ook een broer, zus, vriend of vriendin meenemen. Deze Happy Golf Day is geheel gratis. Zie hier het:

Inschrijfformulier

Voor meer uitstapjes, hou de rubriek Uitstapjes in de gaten!

tags Uitstapjes, Nieuws
Kinderbeestfeest

Op vrijdagavond 7 juni 2024 is het KinderBeestFeest in dierentuin ARTIS. Speciaal en gratis voor kinderen van het Emma Kinderziekenhuis Amsterdam UMC, samen met hun gezin.


KinderBeestFeest

Het is binnenkort weer feest in ARTIS Amsterdam.

Vrijdag 7 JUNI 2024 van 17.30 - 21.30 uur

Speciaal voor ernstig (chronisch) zieke kinderen en hun ouders, broertjes en zusjes gaan de deuren van de dierentuin die avond open. Zie:

Tot ziens bij het KinderBeestFeest!

tags Uitstapjes, Nieuws
Vlieg je mee?

Stichting Hoogvliegers organiseert uitstapjes voor kinderen van het Emma Kinderziekenhuis (van 6 t/m 17 jaar) op een van de vliegvelden in Nederland.


Vlieg je mee?

Er is weer een Hoogvliegersdag!

Kinderen van het Emma Kinderziekenhuis (9 t/m 17 jaar) kunnen een vlucht maken in een sportvliegtuig op vliegveld Lelystad. Elk kind mag één volwassene meenemen.

Zaterdag 25 MEI 2024
Locatie: Vliegveld Lelystad

Informatiebrief met code

Dit is jouw kans om eenmalig voor één dag piloot te zijn in een sportvliegtuig!

tags Uitstapjes, Nieuws
Vet cool man porschedag

Dit jaar is er weer een Porschedag op zaterdag 15 juni 2024 voor kinderen met een chronische aandoening. Die ochtend worden de kinderen op locatie AMC opgehaald door een heuse porsche voor een feestelijke dag in Lelystad, samen met hun gezin. De inschrijving is begonnen.


Vet Cool Man!

Dit jaar is de Porschedag van Stichting Geluk en Vrijheid op

Zaterdag 15 JUNI 2024

's Ochtends word je op locatie AMC opgehaald door een heuse porsche en rijd je naar het RDW testcentrum in Lelystad. Daar is een feestterein en kun je samen met je ouders en broers/zussen een dag genieten, gratis!

Patiënten/ouders, om je te schrijven klik op: Inschrijven gezinnen | Vet Cool Man (wachtwoord = porsche24).

Informatie vinden jullie op Algemene informatie | Vet Cool Man

tags Uitstapjes, Nieuws

© 2016 Alle rechten zijn voorbehouden aan het Emma Kinderziekenhuis AMC.

Top

Laatst aangepast op