Wat is jouw route door het ziekenhuis

Dit zijn onze verhalen

Helianne vertelt wat je kunt doen met de iPad aan het bed.

David heeft veel hobby's en hij vindt het gezellig in het Emma.

Wil je weten wat Feline in het ziekenhuis het liefst eet?

Zie al onze verhalen

Nieuws

Teddy Bear Hospital

Heb je ook een zieke knuffel? Van 11 t/m 14 juni is het berenhospitaal weer op locatie AMC. Zo kunnen jonge kinderen kennis maken met het Emma kinderziekenhuis.


Teddy Bear Hospital

Van 11 t/m 14 juni was het berenhospitaal weer op locatie AMC. Zo kunnen jonge kinderen uit Amsterdam kennismaken met het ziekenhuis. Ook kinderen die opgenomen waren, konden er een kijkje nemen. Ze gingen zelf hun beer of knuffel behandelen, samen met de dokters in opleiding.

tags Nieuws
Eindexamen in het ziekenhuis

Ook in het Emma Kinderziekenhuis zijn de eindexamens begonnen. Jongeren die hier verblijven kunnen in de ziekenhuisschool examens maken.

Eindexamen in het ziekenhuis

Ook in het Emma Kinderziekenhuis zijn de eindexamens begonnen. Jongeren die hier verblijven kunnen in de ziekenhuisschool examens maken. Ze krijgen extra rustpauzes, omdat ze ziek zijn. Zet hem op!

tags Nieuws
Emma singer - songwriters

Jonge singer-songwriters van het Emma Kinderziekenhuis in Amsterdam presenteerden tijdens Emma TV hun CD. De jongeren volgde vooraf een workshop in Singer Songwriting met muziekdocenten Jelle en Kas.

Emma singer - songwriters

Jonge singer-songwriters van het Emma presenteerden tijdens Emma TV hun CD. De jongeren volgde vooraf een workshop in Singer Songwriting met muziekdocenten Jelle en Kas. Daar schreven ze hun eigen liedjes en maakten er zelf muziek bij. Knap hoor! Luister hier.

tags Nieuws

Bekijk al het nieuws

© 2016 Alle rechten zijn voorbehouden aan het Emma Kinderziekenhuis AMC.

Top