Wat is jouw route door het ziekenhuis

Dit zijn onze verhalen

Zie al onze verhalen

Nieuws

Vanaf april 2023 zijn er weer nieuwe Golf Fun Clinics. De Robert Kalkman Foundation verzorgt op verschillende locaties en dagen een mooie dag voor chronisch zieke kinderen en hun gezinsleden.


Golf Fun Clinics van start

Heb jij je al ingeschreven voor de golfclinics van de Robert Kalkman Foundation? Vanaf april zijn ze er weer op verschillende locaties en dagen!

Een golfdag met hapjes, drankjes, mooie prijzen en give-aways.

Meer informatie, data en programma en inschrijven, klik op:

Uitnodiging RKF Golf Fun Clinics

Voor kinderen en jongeren van het Emma Kinderziekenhuis. Je mag ook een broer, zus, vriend of vriendin meenemen. Deze Happy Golf Day is geheel gratis.

Voor meer uitstapjes, hou de rubriek Uitstapjes in de gaten!

tags Uitstapjes, Nieuws
Vet cool man porschedag

Dit jaar is er weer een Porschedag op zaterdag 17 juni 2023 voor kinderen met een chronische aandoening. Die ochtend worden de kinderen op locatie AMC opgehaald door een heuse porsche voor een feestelijke dag in Lelystad, samen met hun gezin. De inschrijving is begonnen.


Vet Cool Man!

Dit jaar is de Porschedag van Stichting Geluk en Vrijheid op

Zaterdag 17 JUNI 2023

's Ochtends word je op locatie AMC opgehaald door een heuse porsche en rijd je naar het RDW testcentrum in Lelystad. Daar is een feestterein en kun je samen met je ouders en broers/zussen een dag genieten, gratis!

Patiënten/ouders, om je te schrijven klik op: Inschrijven gezinnen | Vet Cool Man (wachtwoord = porsche23).

Informatie vinden jullie op Algemene informatie | Vet Cool Man

tags Uitstapjes, Nieuws

Emma Breinbus

In het Emma Kinderziekenhuis doen dokters en wetenschappers samen onderzoek naar het functioneren van de hersenen bij kinderen. Dit doen zij door computerspelletjes en een hersenfilmpje (EEG) af te nemen in de Emma Breinbus.

Ben jij gezond en tussen de 4-18 jaar en heb je interesse om mee te doen? Of misschien je broer of zus? Stuur dan een mail naar d-cns@amsterdamumc.nl. Dan komt de Breinbus naar je toe!

tags Nieuws

Bekijk al het nieuws

© 2016 Alle rechten zijn voorbehouden aan het Emma Kinderziekenhuis AMC.

Top