Wat is jouw route door het ziekenhuis

Dit zijn onze verhalen

Zie al onze verhalen

Nieuws

KinderAdviesRaad

De Kinderadviesraad (KAR) van het Emma Kinderziekenhuis bestaat uit dertien patiënten van 12 tot en met 18 jaar die gaan meepraten over allerlei zaken om het Emma te helpen verbeteren.


Fotograaf Gerritjan Huinink

KinderAdviesRaad

Hier zie je de Kinderadviesraad (KAR) van het Emma Kinderziekenhuis aan het werk!

De raad bestaat uit dertien patiënten van 12 tot en met 18 jaar die gaan meepraten over allerlei zaken. Dat varieert van het goed communiceren door artsen en verpleegkundigen met jongeren tot de inrichting in het Emma Kinderziekenhuis.

Heb jij verbeteringen of tips voor het Emma Kinderziekenhuis? Stuur een mail met je naam en geboortedatum naar:

kinderadviesraad@amsterdamumc.nl

tags Nieuws
Morgen is vandaag

Veere is fotograaf en was patiënt in het Emma Kinderziekenhuis. Met haar fotoboek "Morgen is vandaag" laat zij zien hoe sterk jongeren zijn in het omgaan met hun ziekte. Het zijn echte helden!


"Morgen is vandaag"

Veere is fotograaf en zij was patient in het Emma Kinderziekenhuis. Met haar foto's laat zij zien hoe sterk jongeren zijn in het omgaan met hun ziekte. Het zijn echte helden!

Je kunt de foto's bekijken tijdens een expositie op locatie AMC van:

20 SEPTEMBER - 13 OKTOBER 2023

Bekijk de video op Morgen is vandaag - Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis. Je kunt daar ook het fotoboek met verhalen van de kinderen bestellen.

tags Nieuws

Emma Breinbus

In het Emma Kinderziekenhuis doen dokters en wetenschappers samen onderzoek naar het functioneren van de hersenen bij kinderen. Dit doen zij door computerspelletjes en een hersenfilmpje (EEG) af te nemen in de Emma Breinbus.

Ben jij gezond en tussen de 4-18 jaar en heb je interesse om mee te doen? Of misschien je broer of zus? Stuur dan een mail naar d-cns@amsterdamumc.nl. Dan komt de Breinbus naar je toe!

tags Nieuws

Bekijk al het nieuws

© 2016 Alle rechten zijn voorbehouden aan het Emma Kinderziekenhuis AMC.

Top