Wat is jouw route door het ziekenhuis

Dit zijn onze verhalen

Zie al onze verhalen

Nieuws

Emma kids racing

Emma Kids Racing. Lijkt het je gaaf om te racen op het circuit van Zandvoort, met een echte coureur? Kinderen van het Emma Kinderziekenhuis kunnen samen met hun broers en zussen naar een dag vol race-spektakel op vrijdag 14 oktober 2022.

Emma Kids Racing

Ben jij net zo snel als Max Verstappen? Is een bezoek aan het circuit van de Dutch Grand Prix jouw droom? Schrijf je dan nu in voor een dag vol race-spektakel in Zandvoort!

Deelname is gratis voor kinderen van het Emma Kinderziekenhuis en je mag je broers en zussen meenemen.

Meer informatie en inschrijven met je patiëntnummer via: steunemma.nl

Vrijdag 14 OKTOBER 2022, van 12. 00 - 17.00 uur
Locatie: Circuit Zandvoort (routebeschrijving staat ook op website).

tags Uitstapjes, Nieuws
Fred en de bijna mislukte verjaardag

Schrijfster Pépé Smit was op 26 juni 2022 in het Emma Kinderziekenhuis in de uitzending van Emma TV waar ze voorlas uit haar nieuwe boek "Fred en de (bijna mislukte) verjaardag".


Fred en de bijna mislukte verjaardag

Schrijfster Pépé Smit van het nieuwe prentenboek “Fred en de bijna mislukte verjaardag” kwam in het Emma Kinderziekenhuis langs. Zij was in de uitzending van Emma TV, het speciale televisiekanaal waar je naar kunt kijken als je in het Emma ligt.

Pépé vertelde over hoe zij verhalen bedenkt en gaat schrijven. Ze maakt eerst tekeningen en dan komt het verhaal vanzelf!

Als je binnenkort in het Emma bent, kun je het boek over Fred bij kinderpolikliniek ophalen. Voor kinderen van ongeveer 4 tot 8 jaar.

tags Nieuws
Sinterklaas is jarig

Sinterklaas en zijn Pieten kwamen al vroeg op bezoek bij de kinderen in het Emma Kinderziekenhuis. En ze werden allemaal blij verwend!


Sinterklaas is jarig

Sint kwam op vrijdag 3 december al vroeg naar het ziekenhuis, samen met zijn Pieten. Het is altijd spannend ... Maar alle kinderen die in het Emma lagen kregen een mooi cadeau. Dat hadden zij wel verdiend!

tags Nieuws

Bekijk al het nieuws

© 2016 Alle rechten zijn voorbehouden aan het Emma Kinderziekenhuis AMC.

Top