Wat is jouw route door het ziekenhuis

Dit zijn onze verhalen

Zie al onze verhalen

Nieuws

Gratis Golf clinics

Meld je nu aan voor de gratis Golfclinics van de Robert Kalkman Foundation. Voor kinderen van het Emma Kinderziekenhuis Amsterdam UMC.

Golf Fun Clinics van start

Heb jij je al ingeschreven voor de golfclinics van de Robert Kalkman Foundation? Er zijn verschillende locaties en dagen. Een golfdag met hapjes, drankjes, mooie prijzen en give-aways.

Meer informatie, data en programma.

Voor kinderen en jongeren van het Emma Kinderziekenhuis AMC. Je mag ook een broer, zus, vriend of vriendin meenemen. Deze Happy Golf Day is geheel gratis. Ga naar website www.robertkalkmanfoundation.com en schrijf je in!

Voor meer uitstapjes, hou de rubriek Uitstapjes in de gaten!

tags Nieuws
Voor één dag piloot zijn

Stichting Hoogvliegers organiseert op zaterdag 10 september 2022 op Lelystad Airport een dag voor kinderen van het Emma Kinderziekenhuis (van 6 t/m 17 jaar) om piloot te zijn in een sportvliegtuig.


Voor één dag piloot zijn

Kinderen van het Emma Kinderziekenhuis (van 6 t/m 17 jaar) kunnen voor één dag piloot zijn in een sportvliegtuig op Lelystad Airport.

zaterdag 10 september 2022

Er is ook een ambulancevliegtuig voor kinderen in een rolstoel, waarin een brancard is met een speciaal luchtdrukkussen.

Informatie: zie de folder van Stichting Grote Hoogvliegers en de pincode voor aanmelding.

tags Uitstapjes, Nieuws
Vet cool man porschedag

Dit jaar is er weer een Porschedag op zaterdag 18 juni 2022 voor kinderen met een chronische aandoening. Die ochtend worden de kinderen op locatie AMC opgehaald door een heuse porsche voor een feestelijke dag in Lelystad, samen met hun gezin. De inschrijving is begonnen.


Vet Cool Man!

Dit jaar is de Porschedag van stichting Geluk en Vrijheid op

zaterdag 18 juni 2022

's Ochtends word je op locatie AMC opgehaald door een heuse porsche en rijd je naar het testcentrum in Lelystad. Daar is een feestterein en kun je samen met je ouders en broers/zussen een dag genieten!

De inschrijving is helaas al gesloten. Informatie: vetcoolman.nl

tags Uitstapjes, Nieuws

Bekijk al het nieuws

© 2016 Alle rechten zijn voorbehouden aan het Emma Kinderziekenhuis AMC.

Top