Wat is jouw route door het ziekenhuis

Dit zijn onze verhalen

Zie al onze verhalen

Nieuws

Voor één dag piloot zijn

Stichting Hoogvliegers organiseert op zaterdag 21 januari 2023 op Schiphol Airport een dag voor kinderen van het Emma Kinderziekenhuis (van 6 t/m 17 jaar) om piloot te zijn in een heuse simulator.


Voor één dag piloot zijn

Kinderen van het Emma Kinderziekenhuis (van 6 t/m 17 jaar) kunnen voor één dag piloot zijn en een vlucht maken in een simulator op Schiphol Airport.

Zaterdag 21 JANUARI 2023

Informatie: zie de informatiebrief van Stichting Hoogvliegers met de pincode voor aanmelding.

tags Uitstapjes, Nieuws
Fred en de bijna mislukte verjaardag

Schrijfster Pépé Smit was op 26 juni 2022 in het Emma Kinderziekenhuis in de uitzending van Emma TV waar ze voorlas uit haar nieuwe boek "Fred en de (bijna mislukte) verjaardag".


Fred en de bijna mislukte verjaardag

Schrijfster Pépé Smit van het nieuwe prentenboek “Fred en de bijna mislukte verjaardag” kwam in het Emma Kinderziekenhuis langs. Zij was in de uitzending van Emma TV, het speciale televisiekanaal waar je naar kunt kijken als je in het Emma ligt.

Pépé vertelde over hoe zij verhalen bedenkt en gaat schrijven. Ze maakt eerst tekeningen en dan komt het verhaal vanzelf!

Voor kinderen van ongeveer 4 tot 8 jaar.

tags Nieuws
 Dierenpoep Weetjeskwartet

Kinderarts dokter Tijs Stehmann van het Emma Kinderziekenhuis Amsterdam UMC maakte een spel over dierenpoep: het Dierenpoep Weetjeskwartet.. Het kwartet ligt inmiddels bij alle speelgoedwinkels, Kruidvat, of op bol.com.


Dierenpoep Weetjeskwartet

Welke vorm hebben de keutels van een wombat? Hoeveel keer poept een panda gemiddeld per dag? Al dit soort vragen vind je in het Dierenpoep Weetjeskwartet.

Onze dokter Tijs Stehmann in het Emma maakte dit spel. Het kwartet ligt inmiddels bij alle speelgoedwinkels, Kruidvat, of op bol.com. Veel plezier!

tags Nieuws

Bekijk al het nieuws

© 2016 Alle rechten zijn voorbehouden aan het Emma Kinderziekenhuis AMC.

Top