Wat is jouw route door het ziekenhuis

Dit zijn onze verhalen

Zie al onze verhalen

Nieuws

Gratis Golf clinics

Meld je nu aan voor de gratis Golfclinics van de Robert Kalkman Foundation. Voor kinderen van het Emma Kinderziekenhuis Amsterdam UMC, samen met en het gezin.

Golf Fun Clinics

Heb jij je al ingeschreven voor de golfclinics van de Robert Kalkman Foundation? Er zijn verschillende locaties en dagen in de maand MEI.
Een golfdag met hapjes, drankjes, mooie prijzen en give-aways.

Informatie, data en programma

Voor kinderen en jongeren van het Emma Kinderziekenhuis. Je mag ook een broer, zus, vriend of vriendin meenemen. Deze Happy Golf Day is geheel gratis. Zie hier het:

Inschrijfformulier

Voor meer uitstapjes, hou de rubriek Uitstapjes in de gaten!

tags Uitstapjes, Nieuws
KinderAdviesRaad

De Kinderadviesraad (KAR) van het Emma Kinderziekenhuis bestaat uit dertien patiënten van 12 tot en met 18 jaar die gaan meepraten over allerlei zaken om het Emma te helpen verbeteren.


Fotograaf Gerritjan Huinink

KinderAdviesRaad

Hier zie je de Kinderadviesraad (KAR) van het Emma Kinderziekenhuis aan het werk!

De raad bestaat uit dertien patiënten van 12 tot en met 18 jaar die gaan meepraten over allerlei zaken. Dat varieert van het goed communiceren door artsen en verpleegkundigen met jongeren tot de inrichting in het Emma Kinderziekenhuis.

Heb jij verbeteringen of tips voor het Emma Kinderziekenhuis? Stuur een mail met je naam en geboortedatum naar:

kinderadviesraad@amsterdamumc.nl

tags Nieuws
Morgen is vandaag

Veere is fotograaf en was patiënt in het Emma Kinderziekenhuis. Met haar fotoboek "Morgen is vandaag" laat zij zien hoe sterk jongeren zijn in het omgaan met hun ziekte. Het zijn echte helden!


"Morgen is vandaag"

Veere is fotograaf en zij was patient in het Emma Kinderziekenhuis. Met haar foto's laat zij zien hoe sterk jongeren zijn in het omgaan met hun ziekte. Het zijn echte helden!

Je kunt de foto's bekijken tijdens een expositie op locatie AMC van:

20 SEPTEMBER - 13 OKTOBER 2023

Bekijk de video op Morgen is vandaag - Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis. Je kunt daar ook het fotoboek met verhalen van de kinderen bestellen.

tags Nieuws

Bekijk al het nieuws

© 2016 Alle rechten zijn voorbehouden aan het Emma Kinderziekenhuis AMC.

Top