Wat is jouw route door het ziekenhuis

Dit zijn onze verhalen

Zie al onze verhalen

Nieuws

Droomontmoeting

Wil je ook een ontmoeting met een olympische TOPSPORTER? Kom naar Friends middag! Op woensdag 22 februari 2023 in het Friendship Sport Centre, Amsterdam Noord. Een volledig verzorgde sportmiddag voor kinderen van 5 tot 18 jaar met een (chronische) ziekte of aandoening. Gratis deelname.


Droomontmoeting XXL

Wil je ook een ontmoeting met een TOPSPORTER?

Kom naar Friends middag! Op woensdag 22 FEBRUARI 2023 van 14.45 - 17.45 uur  in het Friendship Sport Centre, Amsterdam Noord.

Een volledig verzorgde sportmiddag voor kinderen van 5 tot 18 jaar met een (chronische) ziekte of aandoening. Gratis deelname.

Meld je aan via sporthelpt.nl/nl/friends-dag-2023 Inschrijven kan t/m 15 februari.

tags Uitstapjes, Nieuws

Emma Breinbus

In het Emma Kinderziekenhuis doen dokters en wetenschappers samen onderzoek naar het functioneren van de hersenen bij kinderen. Dit doen zij door computerspelletjes en een hersenfilmpje (EEG) af te nemen in de Emma Breinbus.

Ben jij gezond en tussen de 4-18 jaar en heb je interesse om mee te doen? Of misschien je broer of zus? Stuur dan een mail naar d-cns@amsterdamumc.nl. Dan komt de Breinbus naar je toe!

tags Nieuws
Sportpoli

In het Emma Kinderziekenhuis is een Sportpoli waar kinderen en jongeren (5 - 21 jaar) met een beperking worden geholpen om een sport te vinden die goed bij hen past. De Sportpoli is elke dinsdag van 11-14 uur aanwezig op locatie VUmc, op inloop of inschrijving via revazorg@vumc.nl


Sportpoli in het Emma

In het Emma is nu een Sportpoli waar kinderen met een beperking worden geholpen om een sport te vinden die goed bij hen past. Nosa kan voetballen dankzij zo'n poli. Bekijk hier het filmpje met Nosa op het voetbalveld (Jeugdjournaal 7-10-2021).

Wil jij ook graag sporten? Ben je tussen de 5 - 21 jaar? De Sportpoli is elke dinsdag van 11-14 uur aanwezig op locatie VUmc, op inloop of inschrijving via revazorg@vumc.nl

tags Nieuws

Bekijk al het nieuws

© 2016 Alle rechten zijn voorbehouden aan het Emma Kinderziekenhuis AMC.

Top