Wat is jouw route door het ziekenhuis

Dit zijn onze verhalen

Zie al onze verhalen

Nieuws

Gratis Golf clinics

Meld je nu aan voor de gratis Golfclinics van de Robert Kalkman Foundation. Voor kinderen van het Emma Kinderziekenhuis Amsterdam UMC.

Golf Fun Clinics

Heb jij je al ingeschreven voor de golfclinics van de Robert Kalkman Foundation? Er zijn verschillende locaties en dagen in augustus en september. Een golfdag met hapjes, drankjes, mooie prijzen en give-aways.

Meer informatie, data en programma.

Voor kinderen en jongeren van het Emma Kinderziekenhuis AMC. Je mag ook een broer, zus, vriend of vriendin meenemen. Deze Happy Golf Day is geheel gratis. Zie hier het inschrijfformulier.

Voor meer uitstapjes, hou de rubriek Uitstapjes in de gaten!

tags Uitstapjes, Nieuws
Fred en de bijna mislukte verjaardag

Schrijfster Pépé Smit was op 26 juni 2022 in het Emma Kinderziekenhuis in de uitzending van Emma TV waar ze voorlas uit haar nieuwe boek "Fred en de (bijna mislukte) verjaardag".


Fred en de bijna mislukte verjaardag

Schrijfster Pépé Smit van het nieuwe prentenboek “Fred en de bijna mislukte verjaardag” kwam in het Emma Kinderziekenhuis langs. Zij was in de uitzending van Emma TV, het speciale televisiekanaal waar je naar kunt kijken als je in het Emma ligt.

Pépé vertelde over hoe zij verhalen bedenkt en gaat schrijven. Ze maakt eerst tekeningen en dan komt het verhaal vanzelf!

Als je binnenkort in het Emma bent, kun je het boek over Fred bij kinderpolikliniek ophalen. Voor kinderen van ongeveer 4 tot 8 jaar.

tags Nieuws
Vaartocht op de Vecht

Op zaterdag 3 september 2022 is er een vaartocht op de Vecht voor kinderen van het Emma Kinderziekenhuis Amsterdam UMC.


Vaartocht op de Vecht

Hou je van varen en ben je patiënt van het Emma?

Op zaterdag 3 september 2022 is er een vaartocht over de Vecht

Geef je op bij Stichting Vecht voor Kinderen. Je vaart mee in sloepen onder politie-escorte naar een eiland! Daar ga je lekker barbecueën en spelen op de politieboot.

Je ouders, broers of zussen zijn ook welkom!

Interesse? Vraag je ouders om een mail te sturen naar e_veen@hotmail.com

.

tags Uitstapjes, Nieuws

Bekijk al het nieuws

© 2016 Alle rechten zijn voorbehouden aan het Emma Kinderziekenhuis AMC.

Top