Uitstapjes

Jaarlijks zijn er bijzondere uitstapjes voor kinderen met een chronische ziekte en als je langdurig in behandeling bent in het Emma Kinderziekenhuis. Zo ontmoet je kinderen die hetzelfde als jij meemaken. Alle activiteiten zijn gratis. Als je wilt deelnemen aan een activiteit, meld je dan aan via het inschrijfformulier of e‐mailadres dat bij de activiteit staat. Overleg even met je vader of moeder of je mee mag doen.

Golf Fun Clinics

De Golf Fun Clinics 2018 van de Robert Kalkman Foundation zijn begonnen. Op verschillende locaties en dagen. Voor kinderen en jongeren van het Emma Kinderziekenhuis AMC. Je mag ook een broer, zus, vriend of vriendin meenemen. Deze Happy Golf Day is geheel gratis. Info www.robertkalkmanfoundation.com

Golf Fun Clinics 2018

Wil je altijd al leren golfen? Kom dan naar de golfclinics van de Robert Kalkman Foundation. Er zijn verschillende locaties en dagen.

Voor kinderen en jongeren van het Emma Kinderziekenhuis AMC. Je mag ook een broer, zus, vriend of vriendin meenemen. Deze Happy Golf Day is geheel gratis.

Meer info www.robertkalkmanfoundation.com

Meld je aan bij florentijn@kalkmanfoundation.com

tags Uitstapjes, Nieuws
Ajax wedstrijd kijken in Skybox Arena

Het voetbalseizoen 2018/2019 gaat weer beginnen! Verwelius Bouwen biedt tijdens de wedstrijden hun skybox in de Arena aan voor patiënten van het Emma Kinderziekenhuis Amsterdam UMC (AMC). Inclusief verzorging in de SkyBox en het vervoer van en naar het stadion. Je mag een introducé meenemen (vriend, vriendin, broer of zus).

Ajax wedstrijd kijken in Skybox Arena

Het voetbalseizoen 2018/2019 gaat weer beginnen! 

Verwelius Bouwen biedt tijdens de wedstrijden hun skybox in de Arena aan voor drie patiënten per keer. Inclusief verzorging in de SkyBox en het vervoer van en naar het stadion. Er is begeleiding van een kinderarts uit het Emma.

Je kunt één introducé meenemen (vriend, vriendin, broer of zus). Jij en je introducé mogen niet ouder dan 16 jaar zijn. De SkyBox is overdekt, verwarmd en een aparte ruimte, zodat je geen last van de drukte hebt. Vraag je ouders om je snel op te geven met dit formulier:

Het ingevulde formulier mailen aan: m.p.gras@amc.nl

Speelschema en informatie voor ouders:

tags Uitstapjes

© 2016 Alle rechten zijn voorbehouden aan het Emma Kinderziekenhuis AMC.

Top

Laatst aangepast op