Uitstapjes

Jaarlijks zijn er bijzondere uitstapjes voor kinderen met een chronische ziekte en als je langdurig in behandeling bent in het Emma Kinderziekenhuis. Zo ontmoet je kinderen die hetzelfde als jij meemaken. Alle activiteiten zijn gratis. Als je wilt deelnemen aan een activiteit, meld je dan aan via het inschrijfformulier of e‐mailadres dat bij de activiteit staat. Overleg even met je vader of moeder of je mee mag doen.

Golf Fun Clinics

Golf Fun Clinics 2017. Wil je altijd al leren golfen? Kom dan naar de golfclinics van de Robert Kalkman Foundation. Er zijn verschillende locaties en dagen. Voor kinderen en jongeren van het Emma Kinderziekenhuis AMC. Je mag ook een broer, zus, vriend of vriendin meenemen. Deze Happy Golf Day is geheel gratis. Inschrijven: www.robertkalkmanfoundation.com

Golf Fun Clinics 2017

Wil je altijd al leren golfen? Kom dan naar de golfclinics van de Robert Kalkman Foundation. Er zijn verschillende locaties en dagen.

Voor kinderen en jongeren van het Emma Kinderziekenhuis AMC. Je mag ook een broer, zus, vriend of vriendin meenemen. Deze Happy Golf Day is geheel gratis.

Data:
2 en 16 september 2017 op Golfbaan Hitland in Nieuwerkerk a/d IJssel
9, 23 en 30 september 2017 op Burggolf Zoetermeer

Ga naar website www.robertkalkmanfoundation.com en schrijf je in!

tags Uitstapjes
Ajax wedstrijd kijken in Skybox Arena

Het voetbalseizoen 2017/2018 gaat weer beginnen! Verwelius Bouwen biedt tijdens de wedstrijden hun skybox in de Arena aan voor drie patiënten per keer. Inclusief verzorging in de SkyBox en het vervoer van en naar het stadion. Je mag een introducé meenemen (vriend, vriendin, broer of zus).

Ajax wedstrijd kijken in Skybox Arena

Het voetbalseizoen 2017/2018 is weer begonnen! 

Verwelius Bouwen biedt tijdens de wedstrijden hun skybox in de Arena aan voor drie patiënten per keer. Inclusief verzorging in de SkyBox en het vervoer van en naar het stadion. Je mag één introducé meenemen (vriend, vriendin, broer of zus). Je mag niet ouder dan 16 jaar zijn, ook je introducé niet. De SkyBox is overdekt, verwarmd en een aparte ruimte, zodat je geen last van de drukte hebt. Vraag je ouders om je snel op te geven met dit formulier:

Speelschema en informatie voor ouders:

tags Uitstapjes
Vissen, varen en feesten!

Op maandag 28 augustus 2017 is de 52e Visserijdag "Vissen, varen, feesten!" vanuit de haven van Den Oever. Kinderen van het Emma en hun gezin zijn van harte welkom! Met rondvaart, kermis, drankjes en gebakken vis!

Vissen, varen, feesten!

Op maandag 28 augustus 2017 is de Visserijdag vanuit de haven van Den Oever. Voor kinderen van het Emma. Je ouders, broers en zussen zijn ook van harte welkom!
Met rondvaart, kermis, drankjes en gebakken vis ...
Vervoer heen en terug wordt verzorgd.

Heb je zin om mee te varen? Stuur een mail aan j.c.konings@amc.nl

tags Uitstapjes

© 2016 Alle rechten zijn voorbehouden aan het Emma Kinderziekenhuis AMC.

Top

Laatst aangepast op