Uitstapjes

Jaarlijks zijn er bijzondere uitstapjes voor kinderen met een chronische ziekte en als je langdurig in behandeling bent in het Emma Kinderziekenhuis. Zo ontmoet je kinderen die hetzelfde als jij meemaken. Alle activiteiten zijn gratis. Als je wilt deelnemen aan een activiteit, meld je dan aan via het inschrijfformulier of e‐mailadres dat bij de activiteit staat. Overleg even met je vader of moeder of je mee mag doen.

Kinderbeestfeest

Kinderbeestfeest 9 juni 2017 IS VOL! Dan is het weer feest in Artis. Speciaal voor (chronisch) zieke kinderen en hun ouders, broertjes en zusjes gaan de deuren van de dierentuin die avond open. Vragen over deze Artisavond? Mail naar artisavond@amc.nl

Kinderbeestfeest 2017

ARTIS AVOND IS VOL!

Op vrijdagavond 9 juni 2017 is het weer feest in Artis. Speciaal voor (chronisch) zieke kinderen en hun ouders, broertjes en zusjes gaan de deuren van de dierentuin die avond open.

De aanmelding loopt uitsluitend via de artsen, verpleegkundigen en pedagogisch medewerkers van het Emma. Zij kunnen slechts een beperkt aantal kaarten uitdelen. Vragen over de Artisavond? Mail naar artisavond@amc.nl

mediaitem_themes_text Uitstapjes
Golf Fun Clinics

Golf Fun Clinics 2017. Wil je altijd al leren golfen? Kom dan naar de golfclinics van de Robert Kalkman Foundation. Er zijn verschillende locaties en dagen. Voor kinderen en jongeren van het Emma Kinderziekenhuis AMC. Je mag ook een broer, zus, vriend of vriendin meenemen. Deze Happy Golf Day is geheel gratis. Inschrijven: www.robertkalkmanfoundation.com

Golf Fun Clinics 2017

Wil je altijd al leren golfen? Kom dan naar de golfclinics van de Robert Kalkman Foundation. Er zijn verschillende locaties en dagen in april en mei.

Voor kinderen en jongeren van het Emma Kinderziekenhuis AMC. Je mag ook een broer, zus, vriend of vriendin meenemen. Deze Happy Golf Day is geheel gratis.

Ga naar website www.robertkalkmanfoundation.com en lees en schrijf je in!

mediaitem_themes_text Uitstapjes
Vet Cool Man, 17 juni 2017

Vet Cool Man. Vanaf het AMC word je 's ochtends opgehaald met een Porsche: dat wordt een vet coole dag! Op zaterdag 17 juni 2017. Stichting Geluk & Vrijheid trakteert kinderen met een chronische ziekte en hun gezin op een leuke dag op het circuit in Lelystad.

Vet Cool Man

Vanaf het AMC word je 's ochtends opgehaald met een Porsche: dat wordt een vet coole dag! Op zaterdag 17 JUNI 2017.

Stichting Geluk & Vrijheid trakteert kinderen met een chronische ziekte en hun gezin op een leuke dag op het circuit in Lelystad.

Inschrijven via website www.gelukenvrijheid.nl/gezinnen Wachtwoord: vcm2017

mediaitem_themes_text Uitstapjes

© 2016 Alle rechten zijn voorbehouden aan het Emma Kinderziekenhuis AMC.

Top

Laatst aangepast op