Wat is jouw route door het ziekenhuis

Dit zijn onze verhalen

Kunst maken vanuit bed: het kan bij het Emma kunstatelier!

Vlog: je maakt snel vrienden in het ziekenhuis.

Ga je naar het ziekenhuis? Maarten geeft een rondleiding!

Zie al onze verhalen

Nieuws

Teddy Bear Hospital

Deze week kwamen heel veel kleuters met hun knuffel naar het berenziekenhuis in het AMC, het Teddy Bear Hospital. Ze gingen samen met studenten de zieke knuffel beter maken. Meestal is het niet zo fijn als je naar het ziekenhuis moet gaan, maar nu was het heel leuk voor de kinderen. Ze kregen een doktersjas aan en mochten pleisters plakken en nog veel meer. De studenten die later dokter willen worden, vonden het ook heel leerzaam!

Teddy Bear Hospital

Afgelopen week kwamen heel veel kleuters met hun knuffel naar het berenziekenhuis in het AMC, het Teddy Bear Hospital. Ze gingen samen met studenten de zieke knuffels beter maken.

Meestal is het niet zo fijn als je naar het ziekenhuis moet gaan, maar nu was het heel leuk voor de kinderen. Ze kregen een doktersjas aan en mochten pleisters plakken en nog veel meer. De studenten die dokter willen worden, vonden het ook heel leerzaam!

tags Nieuws
Vet Cool Man!

De inschrijving voor de Vet Cool Man Porsche dag is begonnen! Ben je bekend in het Emma kinderziekenhuis AMC? Dan kun je samen met je ouders, broers of zussen een onvergetelijke dag beleven. Op zaterdag 23 juni 2018 organiseert Stichting Geluk en Vrijheid deze speciale dag.

Vet Cool Man!

De inschrijving voor de Vet Cool Man Porsche dag is begonnen! Ben je bekend in het Emma? Dan kun je samen met je ouders, broers of zussen een onvergetelijke dag beleven. Op zaterdag 23 JUNI 2018 organiseert Stichting Geluk en Vrijheid deze speciale dag.

Schrijf je gauw in via: www.gelukenvrijheid.nl/gezinnen met wachtwoord: vcm2018

tags Uitstapjes, Nieuws
Voorleesverhalen

De kinderen in het Emma kunnen sinds kort genieten van de voorleesverhalen van De Voorleeshoek op het televisiekanaal Emma TV. Speciaal voor de kinderen van 0 - 10 jaar zijn er leuke boeken geselecteerd om het ziek zijn even te vergeten en lekker weg te dromen bij een mooi voorleesverhaal. Iedere week komen er vier voorleesfilmpjes online. De voorlees-filmpjes zijn een combinatie van het verhaal met de prenten en muziek.

Voorleesverhalen

Als je in het Emma bent opgenomen, kun je in je bed nu fijn luisteren naar de voorleesverhalen van De Voorleeshoek. Je vindt de verhalen op het televisiekanaal van Emma TV. Heerlijk om even bij een mooi verhaal weg te dromen...

Iedere week komen er vier voorleesfilmpjes online. Een verhaal met plaatjes en muziek.

tags Nieuws

Bekijk al het nieuws

© 2016 Alle rechten zijn voorbehouden aan het Emma Kinderziekenhuis AMC.

Top