Wat is jouw route door het ziekenhuis

Dit zijn onze verhalen

Helianne vertelt wat je kunt doen met de iPad aan het bed.

David heeft veel hobby's en hij vindt het gezellig in het Emma.

Wil je weten wat Feline in het ziekenhuis het liefst eet?

Zie al onze verhalen

Nieuws

Cyberpoli

De Cyberpoli is een informatieplatform en ontmoetingsplaats voor kinderen en jongeren met een beperking en/of chronische aandoening. Onlangs is er een nieuw onderdeel live gegaan over Hereditair angio-oedeem (HAE), een zeldzame erfelijke aandoening die aanvallen van zwellingen veroorzaakt.

Cyberpoli

Ken jij de Cyberpoli al? Dat is een informatieplatform en ontmoetingsplaats voor kinderen en jongeren met een beperking en/of chronische aandoening.

Op deze site en op de app vind je informatie over allerlei aandoeningen, kun je vragen stellen aan een dokter, en je ervaringen met anderen delen.

Er is nu ook informatie over Hereditair angio-oedeem (HAE), een zeldzame erfelijke aandoening die aanvallen van zwellingen in je lichaam veroorzaakt. HAE is ook op de Cyberpoli App te gebruiken. Lees hierover meer.

tags Nieuws
Droomontmoeting

Wil je ook een ontmoeting met een olympische TOPSPORTER? Kom naar Friends dag! Op woensdag 12 JUNI 2019 in het Friendship Sport Centre, Amsterdam Noord. Een volledig verzorgde sportmiddag voor kinderen van 5 tot 18 jaar met een (chronische) ziekte of aandoening. Gratis deelname.

Droomontmoeting

Wil je ook een ontmoeting met een olympische TOPSPORTER?

Kom naar Friends dag! Op woensdag 12 JUNI 2019 in het Friendship Sport Centre, Amsterdam Noord.

Een volledig verzorgde sportmiddag voor kinderen van 5 tot 18 jaar met een (chronische) ziekte of aandoening. Gratis deelname.

Meld je aan via www.sporthelpt.nl/nl/friends-dag

tags Uitstapjes, Nieuws
Kijken in het lichaam

Als je in het lichaam wilt kijken hoef je niet altijd te opereren. Dat kan namelijk ook met een camera. Bekijk hier de uitzending van Het Klokhuis "Kijken in het lichaam" met Jamal in het Emma Kinderziekenhuis Amsterdam UMC.

Kijken in het lichaam

Als je in het lichaam wilt kijken of alles het goed doet, is het lang niet altijd nodig om te opereren. Dat kan namelijk ook met een camera.

Kinderarts Irene Kuipers en radioloog Joost Schuppen gaan bij Jamal naar zijn hart kijken. Zie hier de uitzending van Het Klokhuis "Kijken naar het lichaam" uitzending.

tags Nieuws

Bekijk al het nieuws

© 2016 Alle rechten zijn voorbehouden aan het Emma Kinderziekenhuis AMC.

Top