Wat is jouw route door het ziekenhuis

Dit zijn onze verhalen

Helianne vertelt wat je kunt doen met de iPad aan het bed.

David heeft veel hobby's en hij vindt het gezellig in het Emma.

Wil je weten wat Feline in het ziekenhuis het liefst eet?

Zie al onze verhalen

Nieuws

Lucky in het Emma

Laatst kwam Lucky, de mascotte van Ajax, in het Emma op bezoek. De kinderen konden hem in de Tienerlounge bezoeken.

Lucky in het Emma

Laatst kwam Lucky, de mascotte van Ajax, in het Emma op bezoek. De kinderen konden hem in de Tienerlounge bezoeken. Zij kregen allemaal een verrassing uitgedeeld: een echte Ajaxvoetbal. Voor de kinderen die hierbij niet aanwezig konden zijn, ging Lucky nog langs op hun kamers.

tags Nieuws

In het Emma is er wel drie keer per week Sport en Spel voor kinderen en tieners. Ook broers en zussen zijn welkom om mee te doen!

Sport en Spel in het Emma

In het Emma is er wel drie keer per week Sport en Spel voor kinderen en tieners. Ook broers en zussen zijn welkom om mee te doen!

Maurice, Elaine en Dorien zijn studenten van de opleiding tot sportdocent (ALO) en komen met de kinderen sporten en spelletjes doen in de Sportruimte van het Emma. Op dinsdag, donderdag en vrijdag van 16.00 - 18.00 uur.

Doe je mee?

tags Nieuws
Vet Cool Man!

De inschrijving voor de Vet Cool Man Porsche dag is begonnen! Ben je bekend in het Emma kinderziekenhuis AMC? Dan kun je samen met je ouders, broers of zussen een onvergetelijke dag beleven. Op zaterdag 22 juni 2019 organiseert Stichting Geluk en Vrijheid deze speciale dag.

Vet Cool Man!

De inschrijving voor de Vet Cool Man Porsche dag is begonnen! Ben je bekend in het Emma? Dan kun je samen met je ouders, broers of zussen een onvergetelijke dag beleven. Op zaterdag 22 JUNI 2019 organiseert Stichting Geluk en Vrijheid deze speciale dag.

Schrijf je gauw in via: www.gelukenvrijheid.nl/gezinnen met wachtwoord: vcm2019

tags Uitstapjes, Nieuws

Bekijk al het nieuws

© 2016 Alle rechten zijn voorbehouden aan het Emma Kinderziekenhuis AMC.

Top