Wat is jouw route door het ziekenhuis

Dit zijn onze verhalen

Keewan vindt het meestal heel gezellig in het ziekenhuis

Janille (18) maakt nieuwe vrienden in het Emma

Femke (3) eet danootjes en nog meer lekkers

Zie al onze verhalen

Nieuws

Verrassing!

BN-er Nicolette van Dam kwam met vriendin Saar naar het Emma Kinderziekenhuis AMC om de patiënten in het zonnetje te zetten. Ze verwenden de kinderen met een feestelijke lunch, cadeautjes en ze kregen een beauty make-over.

Verrassing!

BN-er Nicolette van Dam kwam met vriendin Saar naar het Emma om de patiënten in het zonnetje te zetten. Ze verwenden de kinderen met een feestelijke lunch, cadeautjes en een beauty make-over. Bedankt Nicolette en Saar!

tags Nieuws

Ken je de tv-serie "Stadsmormels" al? Over het verborgen leven van dieren in de grote stad. Zoals konijnen, die zie je niet alleen in het stadsplantsoen, maar ze lopen ook in het Emma Kinderziekenhuis AMC rond! Bekijk de uitzending over het Konijn bij uitzending gemist (VARA, NPO 1).

Stadsmormels in het Emma

Ken je de tv-serie "Stadsmormels" al? Over het verborgen leven van dieren in de grote stad. Zoals konijnen. Die zie je niet alleen in het stadsplantsoen, maar ze lopen ook in het Emma Kinderziekenhuis rond! Bekijk de uitzending over het Konijn bij uitzending gemist (VARA, NPO 1).

tags Nieuws
Julian is geslaagd

Julian is geslaagd! Alles stond voor Julian (16 jaar) dit schooljaar in het teken van zijn schoolexamens. Totdat in februari van dit jaar bij hem een hersentumor werd ontdekt. De jonge Limburger verbleef weken in het Emma voor zijn behandeling, maar zette zijn school niet stop.

Julian is geslaagd!

Alles stond voor Julian (16 jaar) dit schooljaar in het teken van zijn schoolexamens. Totdat in februari van dit jaar bij hem een hersentumor werd ontdekt. Julian komt uit Limburg en verbleef weken in het Emma voor zijn behandeling, maar zette zijn school niet stop. Sterker nog, hij kreeg onlangs te horen dat hij geslaagd is voor zijn VMBO-examen. Lees zijn verhaal op steunemma.nl

tags Nieuws

Bekijk al het nieuws

© 2016 Alle rechten zijn voorbehouden aan het Emma Kinderziekenhuis AMC.

Top