Wat is jouw route door het ziekenhuis

Dit zijn onze verhalen

Rein krijgt cadeau's en vindt het superleuk in het ziekenhuis

Sila vertelt over het eten in het Emma kinderziekenhuis en de operatiekamer

Helianne vertelt over de playstation en Farik die voor haar een eitje bakt

Zie al onze verhalen

Nieuws

Als verrassing kwam koningin Máxima op Valentijnsdag op bezoek bij jongeren van Emma at Work! Emma at Work is een soort uitzendbureau dat jongeren met een chronische ziekte of aandoening helpt bij het vinden van een baan. Een paar jongeren mochten aan de koningin vertellen hoe het is om te werken als je een chronische ziekte hebt. Zo ook Valerie. Bekijk haar verhaal op Blauw Bloed bij uitzending gemist (NPO).

Koningin Máxima op bezoek

Als verrassing kwam koningin Máxima op Valentijnsdag op bezoek bij jongeren van Emma at Work!

Emma at Work is een soort uitzendbureau dat jongeren (vanaf 15 jaar) met een chronische ziekte of aandoening helpt bij het vinden van een bijbaan of vaste baan. Een paar jongeren mochten aan de koningin vertellen hoe het is om te werken als je een chronische ziekte hebt. Zo ook Valerie. Bekijk haar verhaal op Blauw Bloed (NPO).

mediaitem_themes_text Nieuws

"Hallo, ik heb kanker" is een kinderprogramma van de EO. Catherine en Rachel uit het Emma filmen hoe hun leven met kanker er uitziet. Van 13 - 17 februari 2017 dagelijks om 17.15 uur op NPO Zapp.

Hallo, ik heb kanker

Dit zijn Catherine en Rachel, twee stoere meiden die patient zijn in het Emma. Zij hebben met een eigen camera gefilmd hoe hun leven met kanker er uitziet. Op Zapp tv kun je deze film zien in een serie van vijf afleveringen.

Bekijk hier de uitzendingen (NPO - EO).

mediaitem_themes_text Nieuws
Op Koers Online

Ben je tussen de 12 en 18 jaar en heb je een chronische ziekte? Dan kun je je inschrijven voor Op Koers Online en het bijbehorende onderzoek!

Op Koers Online

Ben je tussen de 12 en 18 jaar en heb je een chronische ziekte? Dan kun je je inschrijven voor Op Koers Online en het bijbehorende onderzoek!

Tijdens deze cursus chat je met een groepje jongeren met een chronische ziekte en twee cursusleiders. Er is elke week een sessie van 1,5 uur. In totaal zijn er 8 sessies, de cursus duurt dus 8 weken. Je kunt vanuit huis inloggen en deelnemen aan de chat; het enige wat je nodig hebt is een computer met internet. De cursus start in oktober 2016.

Neem contact op met Miriam Douma, psycholoog-onderzoeker. Je kunt haar bellen op 020-5666443 of een mailtje sturen naar opkoers@amc.nl.

mediaitem_themes_text Nieuws

Bekijk al het nieuws

© 2016 Alle rechten zijn voorbehouden aan het Emma Kinderziekenhuis AMC.

Top