Wat is jouw route door het ziekenhuis

Dit zijn onze verhalen

Helianne vertelt wat je kunt doen met de iPad aan het bed.

David heeft veel hobby's en hij vindt het gezellig in het Emma.

Wil je weten wat Feline in het ziekenhuis het liefst eet?

Zie al onze verhalen

Nieuws

Nieuwe afdelingsnamen

De kinderafdelingen in het Emma krijgen begin 2019 nieuwe namen, omdat de kinderen meer per ziektebeeld bij elkaar komen te liggen in plaats van op leeftijd. Ook is er een nieuwe afdeling Acute Opname, waar kinderen vanaf de Spoedeisende Hulp - indien nodig - sneller kunnen worden opgenomen.

Nieuwe afdelingsnamen

Begin 2019 krijgen de kinderafdelingen in het Emma nieuwe namen. De patiënten komen voortaan met dezelfde soort ziekten bij elkaar te liggen en niet meer op leeftijd. Dat betekent dat er op de afdeling zowel jongere als oudere kinderen zijn, van 01 tot 18 jaar. Daarom worden de namen van de afdelingen aangepast.

De nieuwe namen van de afdelingen kun je heel makkelijk onthouden, want die kun je zien aan de bewegwijzering. Kijk maar op het plaatje hiernaast.

tags Nieuws
Kerstlunch

In het Emma Kinderziekenhuis werden kinderen en hun ouders, broertjes en zusje getrakteerd op een heerlijke kerstlunch.

Kerstlunch

In het Emma vieren we ook Kerst. Er staan overal grote en kleine kerstbomen met ballen in vrolijke kleuren. En de koks van het SmaakLAB maakten een heerlijke kerstlunch voor alle kinderen en jongeren die zijn opgenomen. Hun ouders of verzorgers, broertjes en zusjes waren ook welkom. Dat was smullen!

tags Nieuws
Sinterklaasfeest met Ernst en Bobbie

Samen met Ernst en Bobbie zongen de kinderen net zo lang tot Sinterklaas en de Pieten in het Emma Kinderziekenhuis binnen kwamen. Alle kinderen kregen een mooi cadeau!

Sinterklaasfeest met Ernst en Bobbie

Ernst en Bobbie zongen met de kinderen in het Emma net zo lang tot Sint met zijn Pieten verscheen. Want ook dit jaar kwam Sint op bezoek en bracht hij voor alle kinderen een mooi cadeau mee. Dank u wel Sinterklaas!

tags Nieuws

Bekijk al het nieuws

© 2016 Alle rechten zijn voorbehouden aan het Emma Kinderziekenhuis AMC.

Top