Wat is jouw route door het ziekenhuis

Dit zijn onze verhalen

Helianne vertelt wat je kunt doen met de iPad aan het bed.

David heeft veel hobby's en hij vindt het gezellig in het Emma.

Wil je weten wat Feline in het ziekenhuis het liefst eet?

Zie al onze verhalen

Nieuws

Vriendschap

Natuurlijk zijn er in het Emma ook activiteiten tijdens de Kinderboekenweek (van 3 t/m 10 oktober 2018). Omdat dit jaar het thema Vriendschap is, gaan de kinderen armbandjes maken voor hun aller-allerbeste vriend of vriendin.

Vriendschap

Natuurlijk zijn er ook in het Emma Kinderziekenhuis activiteiten tijdens de Kinderboekenweek (van 3 t/m 10 oktober 2018). Omdat dit jaar het thema Vriendschap is, maken de kinderen armbandjes voor hun aller-allerbeste vriend of vriendin. Hier zie je Amadi van 7 jaar, samen met pedagogisch medewerker Max.

tags Nieuws

Tijdens de kinderboekenweek krijgen de patienten in het Emma Kinderziekenhuis een boek cadeau. En iedere week komt de boekenkar bij de kinderen langs.

Kinderboekenweek

Dit is Martha, vrijwilliger kinderbibliotheek. Zij komt elke week met de boekenkar in het Emma kinderziekenhuis bij de bedden langs. Zo kunnen de kinderen een boek lenen en lekker lezen in bed.

Tijdens de kinderboekenweek heeft Martha voor alle kinderen een verrassing: ze krijgen een boek cadeau! De kleintjes ontvangen het boek ‘Jij ook van mij’ en de grote kinderen het boek ‘De Eilandenruzie’.

Dat wordt veel leesplezier!

tags Nieuws
Emoji dag

Op 17 juli was het 'wereld emoji dag' en de kinderen in het Emma mochten hun favoriete emoji kiezen. Volg #steunemma en kijk op Twitter, Facebook of Linkedin.

Emoji dag

Op 17 juli was het 'wereld emoji dag'. De kinderen die in het Emma kinderziekenhuis lagen, mochten hun favoriete emoji kiezen. Marley's keuze viel op de hartjesogen want die vindt ze mooi, en de paarse vindt ze grappig omdat hij boos en blij tegelijk kijkt!

Wil je de favoriete emoji van Ryan en Kelcey weten? Volg #steunemma en op Twitter of Facebook of Linkedin.

tags Nieuws

Bekijk al het nieuws

© 2016 Alle rechten zijn voorbehouden aan het Emma Kinderziekenhuis AMC.

Top