Wat is jouw route door het ziekenhuis

Dit zijn onze verhalen

Keewan vindt het meestal heel gezellig in het ziekenhuis

Janille (18) maakt nieuwe vrienden in het Emma

Femke (3) eet danootjes en nog meer lekkers

Zie al onze verhalen

Nieuws

Reuze Dino-ei

Reuze chocolade Dino-ei In het Emma Kinderziekenhuis AMC stond een reuze Dino-ei! Een geschenk van de Paul Smith Store in Amsterdam, die dit chocolade kunstwerk liet maken voor hun campagne. De kinderen mochten met de Dino op de foto en het gewicht raden.

Reuze Dino-ei van chocola

In het Emma is altijd wat te beleven. Op een dag stond er een reuze Dino-ei op de Parade, het speelplein van het Emma. Shabnam van 4 jaar is niet bang en wilde best met de Dino op de foto. Dit chocolade kunstwerk is een cadeau van modewinkel Paul Smith. De kinderen in het Emma konden niet alleen op de foto, maar ook het gewicht van de Dino raden! Fulco van de afdeling Tieners had goed gegokt: het Dino-ei weegt maar liefst 45 kilo! 

mediaitem_themes_text Nieuws
Koningsdag in het Emma

Koningsdag in het Emma Ook als je in het ziekenhuis ligt, kun je Koningsdag vieren. In het Emma is alles mooi oranje versierd en ook de kinderen trekken hun oranje outfits aan. Wie ziet er het mooiste uit?

Koningsdag in het Emma

Ook als je in het ziekenhuis ligt, kun je Koningsdag vieren. In het Emma is alles mooi oranje versierd en ook de kinderen trekken hun oranje outfits aan. Wie ziet er het mooiste uit? Zo te zien houden deze twee oranje-fans wel van een feestje!

In oktober 2015 kwam koning Willem Alexander in het Emma op bezoek om het nieuwe kinderziekenhuis officieel te openen. Samen met de kinderen ging hij toen taart eten en kijken hoe de kinderen hier sporten. Want sporten doen we ook in het Emma!

mediaitem_themes_text Nieuws
Lente in het Emma

Iedere donderdagmiddag komen er dieren van de kinderboerderij op bezoek bij de kinderen in het Emma Kinderziekenhuis AMC. Dit keer was het een beestenboel: het geblaat en gepiep kon je al van een afstand horen. Er waren niet alleen konijnen en cavia's maar ook jonge geitjes en kuikentjes.

Lente in het Emma

Iedere donderdagmiddag komen er dieren van de kinderboerderij op bezoek bij de kinderen in het Emma. Dit keer was het een echte beestenboel: het geblaat en gepiep kon je al van een afstand horen. Er waren niet alleen konijnen en cavia's, maar ook jonge geitjes en kuikentjes. Kick (4 jaar) is niet bij de dieren weg te slaan. En dat terwijl hij juist vandaag naar huis mag!

mediaitem_themes_text Nieuws

Bekijk al het nieuws

© 2016 Alle rechten zijn voorbehouden aan het Emma Kinderziekenhuis AMC.

Top