Wat is jouw route door het ziekenhuis

Dit zijn onze verhalen

Keewan vindt het meestal heel gezellig in het ziekenhuis

Janille (18) maakt nieuwe vrienden in het Emma

Femke (3) eet danootjes en nog meer lekkers

Zie al onze verhalen

Nieuws

De kale boom

Nieuw kinderboek "De kale boom". Het verhaal is een idee van Michael Tkachuk (17 jaar) die al jaren in het Emma Kinderziekenhuis AMC onder behandeling is vanwege een hersentumor. Door de chemo verloor hij steeds zijn haar, zoals een boom zijn bladeren verliest.

De kale boom

Deze maand is er een nieuw kinderboek verschenen: De kale boom. Het verhaal is een idee van Michael Tkachuk (17 jaar) die al jaren in het Emma Kinderziekenhuis onder behandeling is vanwege een hersentumor. Door de chemo verloor hij steeds zijn haar, zoals een boom zijn bladeren verliest. Lees en bekijk hier het boek. Als je het koopt, gaat een deel van de opbrengst naar het Emma Kinderziekenhuis AMC.

mediaitem_themes_text Nieuws
Gratis Golf clinics

Meld je nu aan voor de gratis Golfclinics van de Robert Kalkman Foundation. Voor kinderen van het Emma Kinderziekenhuis AMC.

Gratis Golf clinics

Heb jij je al ingeschreven voor de golfclinics van de Robert Kalkman Foundation? Er zijn verschillende locaties en dagen in april en mei.

Voor kinderen en jongeren van het Emma Kinderziekenhuis AMC. Je mag ook een broer, zus, vriend of vriendin meenemen. Deze Happy Golf Day is geheel gratis.

Ga naar website www.robertkalkmanfoundation.com en lees en schrijf je in!

Voor meer uitstapjes, hou de rubriek Uitstapjes op deze site in de gaten!

mediaitem_themes_text Nieuws
Topscheidsrechter op bezoek

Top-scheidsrechter Björn Kuipers kwam speciaal naar de Tienerafdeling in het Emma Kinderziekenhuis AMC met een verrassing voor patiënt Rafaël (17). Björn gaf hem het shirt dat hij droeg tijdens de WK-voetbalfinale in Brazilië. Rafaël is namelijk ook een scheidsrechter-talent. Zo te zien is hij er super blij mee!

Topscheidsrechter op bezoek

Topscheidsrechter Björn Kuipers kwam speciaal naar de Tienerafdeling in het Emma met een verrassing voor patiënt Rafaël (17). Björn gaf hem het shirt dat hij droeg tijdens de WK-voetbalfinale in Brazilië. Rafaël is namelijk ook een scheidsrechtertalent. Zo te zien is hij er super blij mee!

mediaitem_themes_text Nieuws

Bekijk al het nieuws

© 2016 Alle rechten zijn voorbehouden aan het Emma Kinderziekenhuis AMC.

Top