Wat is jouw route door het ziekenhuis

Dit zijn onze verhalen

Zie al onze verhalen

Nieuws

Vet cool man porschedag

Dit jaar is er weer een Porschedag op zaterdag 18 juni 2022 voor kinderen met een chronische aandoening. Die ochtend worden de kinderen op locatie AMC opgehaald door een heuse porsche voor een feestelijke dag in Lelystad, samen met hun gezin. De inschrijving begint op 1 februari 2022.


Vet Cool Man!

Dit jaar is er weer een Porschedag: op zaterdag 18 juni 2022.

's Ochtends word je op locatie AMC opgehaald door een heuse porsche en rijd je naar het testcentrum in Lelystad. Daar is een feestterein en kun je samen met je ouders en broers/zussen een dag genieten!

De inschrijving begint op 1 februari, dus ga dan snel naar de site: Inschrijven gezinnen | Geluk en Vrijheid Wachtwoord vcm2022

tags Nieuws
Sinterklaas is jarig

Sinterklaas en zijn Pieten kwamen al vroeg op bezoek bij de kinderen in het Emma Kinderziekenhuis. En ze werden allemaal blij verwend!


Sinterklaas is jarig

Sint kwam op vrijdag 3 december al vroeg naar het ziekenhuis, samen met zijn Pieten. Het is altijd spannend ... Maar alle kinderen die in het Emma lagen kregen een mooi cadeau. Dat hadden zij wel verdiend!

tags Nieuws
 Dierenpoep Weetjeskwartet

Kinderarts dokter Tijs Stehmann van het Emma Kinderziekenhuis Amsterdam UMC maakte een spel over dierenpoep: het Dierenpoep Weetjeskwartet.. Het kwartet ligt inmiddels bij alle speelgoedwinkels, Kruidvat, of op bol.com.


Dierenpoep Weetjeskwartet

Welke vorm hebben de keutels van een wombat? Hoeveel keer poept een panda gemiddeld per dag? Al dit soort vragen vind je in het Dierenpoep Weetjeskwartet.

Onze dokter Tijs Stehmann in het Emma maakte dit spel. Het kwartet ligt inmiddels bij alle speelgoedwinkels, Kruidvat, of op bol.com. Veel plezier!

tags Nieuws

Bekijk al het nieuws

© 2016 Alle rechten zijn voorbehouden aan het Emma Kinderziekenhuis AMC.

Top