Wat is jouw route door het ziekenhuis

Dit zijn onze verhalen

Kunst maken vanuit bed: het kan bij het Emma kunstatelier!

Vlog: je maakt snel vrienden in het ziekenhuis.

Ga je naar het ziekenhuis? Maarten geeft een rondleiding!

Zie al onze verhalen

Nieuws

Diego en Iron Man

Zondag 26 november 2017 vertrokken de kinderen uit het Emma Kinderziekenhuis AMC en VUmc met de bus naar Madame Tussauds in Amsterdam. Een gratis uitstapje voor zieke kinderen en hun ouders, broers en zussen van Madame Tussauds en Merlins Wonderwens.

Diego en Iron man

Zondag 26 november vertrokken de kinderen uit het Emma en het VUmc met de bus naar Madame Tussauds in Amsterdam. Een gratis uitstapje voor zieke kinderen en hun ouders, broers en zussen.

Er waren allemaal bekende mensen te zien. Ze waren net echt, maar het zijn wassen beelden ;-) Diego (7) is gek op Iron Man van Marvel! Wat was het een leuke ochtend. Dank jullie wel, Madame Tussauds en Merlin's Wonderwens.

tags Nieuws
Bliksembezoek van Sint

Lise zat in het Emma Kinderziekenhuis AMC al een tijdje te wachten op het hoge bezoek, met zelfgebakken pepernoten en een tekening voor Sinterklaas. "Die gaan de Pieten op de kamer van Sinterklaas ophangen. Op de tekening kun je goed zien dat het een zelfportret van Lise is, met net zo een mooie gele outfit! Ze was verguld met het bezoek en de tas met cadeaus maakte het bezoek helemaal af.

Bliksembezoek van Sint

Lise zat in het ziekenhuis al een tijdje te wachten op het hoge bezoek. Ze zat klaar met zelfgebakken pepernoten en een tekening voor Sinterklaas. Die gaan de Pieten op de kamer van Sinterklaas ophangen. Op de tekening kun je goed zien dat het een zelfportret van Lise is, met net zo'n mooie gele outfit! Ze was verguld met het bezoek en de tas met cadeaus maakte het bezoek helemaal af!

tags Nieuws
Emma TV is jarig!

Emma TV is 35 jaar geworden en het was feest in het Emma Kinderziekenhuis AMC. Er traden bekende artiesten op in de live uitzending, zoals Maan, Vajen, Diggy Dex, Zomaer en nog veel meer.

Emma TV is jarig!

Emma TV maakt iedere week twee tv- programma's met de kinderen in het Emma en dat doen ze al 35 jaar!

Daarom was er een extra feestelijk live uitzending op zaterdagmiddag
4 november. Met optredens van bekende artiesten: Maan, Diggy Dex, Shalisa, Vajen, Dave Dekker, Stay Tuned, Zomaer en Luc Elson!

Je kunt ze op deze film zien. Neem een kijkje en beleef het feest mee!

tags Nieuws

Bekijk al het nieuws

© 2016 Alle rechten zijn voorbehouden aan het Emma Kinderziekenhuis AMC.

Top