Wat is jouw route door het ziekenhuis

Dit zijn onze verhalen

Helianne vertelt wat je kunt doen met de iPad aan het bed.

David heeft veel hobby's en hij vindt het gezellig in het Emma.

Wil je weten wat Feline in het ziekenhuis het liefst eet?

Zie al onze verhalen

Nieuws

Workshop Singer-Songwriting

Workshops Singer-songwriter in het Emma Kinderziekenhuis. Elke donderdag van 16 - 18 uur tot en met 11 april. Ter voorbereiding van het optreden op 13 april in het Concertgebouw Amsterdam. Alleen voor jongeren van 12 - 18 jaar die in het Emma bekend zijn.

Workshop Singer-Songwriting

Heb je altijd al een beroemde rapper willen zijn, zelf liedjes schrijven of in een band spelen? In het Emma Kinderziekenhuis houden we elke donderdag van 16 - 18 uur een workshop, tot en met 11 april 2019.

Op zaterdagmiddag 13 april 2019 treden jullie op in het Concertgebouw in Amsterdam! Is dat niet cool? Het publiek zijn je broers, zusjes en ouders.

Alleen voor jongeren van 12 - 18 jaar die in het Emma bekend zijn.
Meld je aan via emma.in.concert@amc.nl

tags Uitstapjes, Nieuws
Lucky in het Emma

Laatst kwam Lucky, de mascotte van Ajax, in het Emma op bezoek. De kinderen konden hem in de Tienerlounge bezoeken.

Lucky in het Emma

Laatst kwam Lucky, de mascotte van Ajax, in het Emma op bezoek. De kinderen konden hem in de Tienerlounge bezoeken. Zij kregen allemaal een verrassing uitgedeeld: een echte Ajaxvoetbal. Voor de kinderen die hierbij niet aanwezig konden zijn, ging Lucky nog langs op hun kamers.

tags Nieuws

In het Emma is er wel drie keer per week Sport en Spel voor kinderen en tieners. Ook broers en zussen zijn welkom om mee te doen!

Sport en Spel in het Emma

In het Emma is er wel drie keer per week Sport en Spel voor kinderen en tieners. Ook broers en zussen zijn welkom om mee te doen!

Maurice, Elaine en Dorien zijn studenten van de opleiding tot sportdocent (ALO) en komen met de kinderen sporten en spelletjes doen in de Sportruimte van het Emma. Op dinsdag, donderdag en vrijdag van 16.00 - 18.00 uur.

Doe je mee?

tags Nieuws

Bekijk al het nieuws

© 2016 Alle rechten zijn voorbehouden aan het Emma Kinderziekenhuis AMC.

Top