Wat is jouw route door het ziekenhuis

Dit zijn onze verhalen

Keewan vindt het meestal heel gezellig in het ziekenhuis

Janille (18) maakt nieuwe vrienden in het Emma

Femke (3) eet danootjes en nog meer lekkers

Zie al onze verhalen

Nieuws

Ajax wedstrijd kijken in Skybox Arena

Het voetbalseizoen 2017/2018 is weer begonnen! Verwelius Bouwen biedt tijdens de wedstrijden hun skybox in de Arena aan voor drie patiënten van het Emma Kinderziekenhuis AMC per keer. Inclusief verzorging in de SkyBox en het vervoer van en naar het stadion. Je mag één introducé meenemen (vriend, vriendin, broer of zus). Je mag niet ouder dan 16 jaar zijn, ook je introducé niet. De SkyBox is overdekt, verwarmd en een aparte ruimte, zodat je geen last van de drukte hebt. Vraag je ouders om je snel op te geven.

Ajax wedstrijd kijken in Skybox Arena

Het voetbalseizoen 2017/2018 is weer begonnen! Ben je fan van Ajax?

Verwelius Bouwen biedt tijdens de wedstrijden hun skybox in de Arena aan voor drie patiënten van het Emma per keer. Inclusief verzorging in de SkyBox en het vervoer van en naar het stadion. Je mag één introducé meenemen (vriend, vriendin, broer of zus). Je mag niet ouder dan 16 jaar zijn, ook je introducé niet. De SkyBox is overdekt, verwarmd en een aparte ruimte, zodat je geen last van de drukte hebt. Vraag je ouders om je snel op te geven! Kijk op uitstapjes.

tags Nieuws
Expositie Emma Kunstatelier

Expositie Emma Kunstatelier in het Stiltecentrum AMC op de begane grond. Daar zijn kunstwerken van kinderen te zien tot 1 november 2017. Met als thema: "Op weg naar Van Gogh". Of kijk op www.emmakunstatelier.nl Iedere dinsdag komt het rijdend atelier langs de bedden van de kinderen in het Emma. Dan maken de kinderen mooie werken, samen met de vrijwilligers van het Emma Kunstatelier.

Expositie Emma Kunstatelier

Iedere dinsdag komt het rijdend atelier langs de bedden van de kinderen in het Emma. Dan maken de kinderen de mooiste kunstwerken, samen met de vrijwilligers van het Emma Kunstatelier.

Dit keer was het thema: "Op weg naar Van Gogh". Het schilderij op deze foto lijkt wel een echte Van Gogh!
Omdat de werken zó mooi zijn, willen we ze aan iedereen laten zien! Daarom is er een expositie, waar heel veel kunstwerken worden vertoond.

Als je in het AMC bent, kun je een kijkje komen nemen in het Stiltecentrum op de begane grond. Daar zijn de werken te zien tot 1 november 2017. Of kijk op www.emmakunstatelier.nl

tags Nieuws
Verrassing!

BN-er Nicolette van Dam kwam met vriendin Saar naar het Emma Kinderziekenhuis AMC om de patiënten in het zonnetje te zetten. Ze verwenden de kinderen met een feestelijke lunch, cadeautjes en ze kregen een beauty make-over.

Verrassing!

BN-er Nicolette van Dam kwam met vriendin Saar naar het Emma om de patiënten in het zonnetje te zetten. Ze verwenden de kinderen met een feestelijke lunch, cadeautjes en een beauty make-over. Bedankt Nicolette en Saar!

tags Nieuws

Bekijk al het nieuws

© 2016 Alle rechten zijn voorbehouden aan het Emma Kinderziekenhuis AMC.

Top